26 maj 2017

FULL FART

Tankar

Jäklar vilka intensiva dagar det har varit. I tisdags, när jag kom hem från jobbet, hade Emils mostrar Sara och Chatrine redan anlänt. Vi gick och åt en jättemysig middag på en italiensk restaurang och satt på uteserveringen. Emil fyllde år, så vi firade honom med lite vin och sen köpte vi med oss en tårta hem. 


I onsdags jobbade jag och på kvällen tog jag med hela gänget på ett event för solglasögonmärket Komono. Så härligt! Fina Hampus Marcussen, som ni kanske känner igen från Paradise Hotel, styrde upp kalaset med snittar, drinkar och musik. Därefter tog vi en taxi vidare till restaurang Grill på Drottninggatan, där vi mötte upp Rasmus, Jenny och Rasmus föräldrar Bobby och Anette. Både Rasmus och Emil fyllde år samma dag, så vi körde ett gemensamt firande. Eftersom jag inte är så mycket för köttbitar så tog jag en härlig halloumisallad. Så jävla god. Ville slicka tallriken haha. 

På torsdagen var jag ledig, hurra! Blev väckt av Cathrine som ylade "GOD MORGON" från vardagsrummet 09.30. Sen gick vi ut och tog en picknick i det gröna, innan vi tog bilen till Ikea för lite shopping. Sen grillade vi och drack massa goda drinkar haha. Nästan lite för många. 

I dag, fredag, åkte Sara och Chatrine hem till Norrland igen. Jag jobbade och åt en härlig lunch med Rasmus. Efter jobbet hämtade Emil mig med en hyrbil och vi drog direkt till Enköping. Nu ligger jag på hotellrummet och myser med "Gladiatorerna" på tv och Emil bredvid mig. Ikväll ska han spela på en nattklubb här och jag ska DJ:a bakom. Linda Pira kör också. Ska bara hålla mig vaken också haha. 

Anonym

Hej hur fina bilder får man ha dom är ju gryma.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress