16 maj 2017

FAJITAS

Tankar

Hej mina finisar! 


Hoppas att allt är bra med er! Jag har jobbat hela dagen, bland annat med att skriva en krönika som kommer ut imorgon! Är så himla glad över att jag får chansen att börja skriva krönikor igen, för det är verkligen där jag känner att jag kommer till min rätt med mitt språk och mitt skrivande. Jag älskar absolut att göra intervjuer med människor och skriva underhållande, gripande eller upplysande artiklar också. Men det är så himla roligt att få göra något personligt också. Jag skrev ju en del krönikor förut när jag arbetade på Expressen, men det var ett tag sen så jag superlycklig över att få börja igen! Imorgon är det premiär för min allra första krönika på Hänt.se, men det kommer såklart att komma ännu fler där. Jag hoppas så himla mycket att ni ska tycka om den!

Den är skriven med hela mitt hjärta. 

Efter jobbet hade jag ett möte och sen åkte jag hemåt och mötte upp Emil vid affären. Vi handlade lite ingredienser för att göra fajitas och sen lagade jag middag. Emil lagar mat typ två av tre gånger hemma hos oss, han är verkligen superduktig på det, men när det gäller mat som man inte ska freestyla med (typ tacos, fajitas och annan mat där det medföljer tydliga instruktioner haha) så är det jag som står vid spisen. Jag kommer aldrig att glömma när Emil lagade tacos en gång och hällde i både kinesisk soja, grillkrydda och sambal oelek och sen tyckte att jag var "tråkig som aldrig ville prova något nytt". 

Haha, nu ska vi pussas lite och lyssna på Emils nya låt som släpps om ett par veckor. Jag tror fan att det är hans bästa låt någonsin.

Jag älskar den! Och honom. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress