26 maj 2017

FULL FART

Tankar

Jäklar vilka intensiva dagar det har varit. I tisdags, när jag kom hem från jobbet, hade Emils mostrar Sara och Chatrine redan anlänt. Vi gick och åt en jättemysig middag på en italiensk restaurang och satt på uteserveringen. Emil fyllde år, så vi firade honom med lite vin och sen köpte vi med oss en tårta hem. 


I onsdags jobbade jag och på kvällen tog jag med hela gänget på ett event för solglasögonmärket Komono. Så härligt! Fina Hampus Marcussen, som ni kanske känner igen från Paradise Hotel, styrde upp kalaset med snittar, drinkar och musik. Därefter tog vi en taxi vidare till restaurang Grill på Drottninggatan, där vi mötte upp Rasmus, Jenny och Rasmus föräldrar Bobby och Anette. Både Rasmus och Emil fyllde år samma dag, så vi körde ett gemensamt firande. Eftersom jag inte är så mycket för köttbitar så tog jag en härlig halloumisallad. Så jävla god. Ville slicka tallriken haha. 

På torsdagen var jag ledig, hurra! Blev väckt av Cathrine som ylade "GOD MORGON" från vardagsrummet 09.30. Sen gick vi ut och tog en picknick i det gröna, innan vi tog bilen till Ikea för lite shopping. Sen grillade vi och drack massa goda drinkar haha. Nästan lite för många. 

I dag, fredag, åkte Sara och Chatrine hem till Norrland igen. Jag jobbade och åt en härlig lunch med Rasmus. Efter jobbet hämtade Emil mig med en hyrbil och vi drog direkt till Enköping. Nu ligger jag på hotellrummet och myser med "Gladiatorerna" på tv och Emil bredvid mig. Ikväll ska han spela på en nattklubb här och jag ska DJ:a bakom. Linda Pira kör också. Ska bara hålla mig vaken också haha. 

Kurvig, rund, tjock, kraftig, mullig, fet. Det spelar ingen roll vad någon kallar min kropp, för alla de orden kommer ändå alltid betyda "vacker" för mig. Och jag önskar så att alla andra också kunde ge fan i att sätta ord som beskriver större kroppar i negativa sammanhang, och i stället göra dem positiva. För hur många gånger har man inte hört folk säga "Gud vad jag känner mig tjock och ful idag"? Ganska många gånger fler än man hört orden "Gud vad jag känner mig vältränad/smal/lång/kort/osv och ful idag". Den ena formen är precis lika vacker som den andra och dessutom är det fan orimligt att hålla på och känna sig som olika kroppsformer hela tiden. Jag är tjock, kurvig, mullig eller vad du än vill kalla det. Men jag är fan inte "tjock och ful". Jag är tjock, vacker, stark och smoking jävla hot. Så det så. 

Jag och Emil avslutade kvällen på balkongen, tillsammans. När alla åkt hem och vi kört fyra diskmaskiner, två tvättmaskiner, torkat, städat, putsat, pussats lite, gått ut med 13 soppåsar, pantat tre kassar flaskor och äntligen satt oss ner i soffan spelade vi Bingolotto. 


Alltså vi älskar Bingolotto! Och ikväll var våra fina vänner Samir & Viktor gäster, så var så kul att se dem haha! Världens bästa. Blev noll succé på vinstfronten för oss, men det var så mysigt ändå. 

Sen sprang vi ner på Ica och köpte entrecote och började grilla på balkongen vid 21.30. Älskar att man kan vara ute och mysa så sent utan att det ens är kallt nu! Kröp ihop under en filt och åt middag i våra utemöbler. Världsbäst. 

Jag måste visa, Emil fick en så himla fin present av Wille. Ett apelsinträd! Älskar det. Ska skörda det sen? Haha. 

Hoppas ni har haft en härlig kväll! Nu blir det sängen här. Puss puss