Kurvig, rund, tjock, kraftig, mullig, fet. Det spelar ingen roll vad någon kallar min kropp, för alla de orden kommer ändå alltid betyda "vacker" för mig. Och jag önskar så att alla andra också kunde ge fan i att sätta ord som beskriver större kroppar i negativa sammanhang, och i stället göra dem positiva. För hur många gånger har man inte hört folk säga "Gud vad jag känner mig tjock och ful idag"? Ganska många gånger fler än man hört orden "Gud vad jag känner mig vältränad/smal/lång/kort/osv och ful idag". Den ena formen är precis lika vacker som den andra och dessutom är det fan orimligt att hålla på och känna sig som olika kroppsformer hela tiden. Jag är tjock, kurvig, mullig eller vad du än vill kalla det. Men jag är fan inte "tjock och ful". Jag är tjock, vacker, stark och smoking jävla hot. Så det så. 

Jag och Emil avslutade kvällen på balkongen, tillsammans. När alla åkt hem och vi kört fyra diskmaskiner, två tvättmaskiner, torkat, städat, putsat, pussats lite, gått ut med 13 soppåsar, pantat tre kassar flaskor och äntligen satt oss ner i soffan spelade vi Bingolotto. 


Alltså vi älskar Bingolotto! Och ikväll var våra fina vänner Samir & Viktor gäster, så var så kul att se dem haha! Världens bästa. Blev noll succé på vinstfronten för oss, men det var så mysigt ändå. 

Sen sprang vi ner på Ica och köpte entrecote och började grilla på balkongen vid 21.30. Älskar att man kan vara ute och mysa så sent utan att det ens är kallt nu! Kröp ihop under en filt och åt middag i våra utemöbler. Världsbäst. 

Jag måste visa, Emil fick en så himla fin present av Wille. Ett apelsinträd! Älskar det. Ska skörda det sen? Haha. 

Hoppas ni har haft en härlig kväll! Nu blir det sängen här. Puss puss 

Idag vaknade vi alla hyfsat tidigt för att ha lagt oss vid halv sex på morgonen. Redan vid elva-snåret hoppade vi upp och började röja. I vardagsrummet sov fina Frida och Sara och sen kom också Wille förbi en sväng. 


Vi gick och åt en härlig, sådär riktigt italiensk pizza tillsammans på en uteservering och njöt i solen. Sen tog vi en frozen yoghurt. Bästa bakishänget jag någonsin varit med om. Bakishäng med guldkant haha!

Nu har Emil somnat på min mage. Ska se om vi kanske ska grilla lite kvällsmat när han vaknar. Den lilla godbiten. Annars får jag äta upp honom haha. Sötaste jag vet.