Jag har vandrat som en vilsen stenstaty, jag har varit på rymmen utan någonstans att fly. Det här är slutet på resan och början på en ny, med dig, med dig, med dig. 

 
 
2014 var ett himla fint år. På alla sätt och vis. 
Det största är att jag fick jobb på Expressen. Sedan juni får jag arbeta med de mest begåvade och härliga och fina människorna jag träffat. Allt jag gjort i mitt liv har i princip varit för att en dag bli insläppt där. Varenda litet trappsteg har lett dit. Och som det har varit värt det. Som det är värt det.

Jag har bevakat "Idol", jag har satt betyg, jag har sprungit runt i Globens parkeringshus med en man utklädd till geting med sin hand i min, jag har skrivit 420 artiklar om en enda fantastisk dokusåpa, jag har skrattat, jag har träffat människor jag beundrat och människor jag inte visste fanns. Jag har utvecklats varje sekund. Och jag gör det fortfarande. Tack Expressen.
 
2014 var också ett år av kärleksförsök, vänskap, näthat, rosa drinkar, sena nattdopp från en brygga, kyssar i pariserhjul, förändring och nya mål. Några av målen kommer ni att få veta. Några behåller jag för mig själv. 2015, nu är det du och jag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress