24 januari 2015

Det är dags

Tankar

Nytt år, ny design (okej, "design" är kanske att ta i, jag har en vit bakgrund och har lyckats bemästra ett helt typsnittsbyte) och ett nytt inlägg. För jag har saknat det här. Att skriva för mig själv. Inte för att det ska dra in klick, inte för att det ska sälja tidningar, utan bara för att göra mig glad. Och kanske er. För jag har saknat er också.
 
Det har hänt mycket sedan sist. Jag bor fortfarande i Stockholm, men skolan är över och livet har överrumplat mig med att bli rätt så fantastiskt efter det. Jag hade ställt in mig på att det skulle bli så svårt. Vatten och bröd och kanske ett litet litet inhoppskontrakt. Folk har försökt banka in i mitt huvud att "men du, det finns ju inga jobb i din bransch". Och jag vet ju att det knappt gör det. Det är tufft och kaos och värre än att ta sig igenom uppdragen på "Fångarna på fortet". Men jag har fått ett jobb. Det bästa. Fyra dagar efter min examen började jag på Expressen och där är jag fortfarande. Och där vill jag stanna. 
 
I höstas bloggade jag om "Paradise Hotel" där. Det var fantastiskt roligt. Så roligt att jag började sakna det här med att ha min egen blogg. En blogg som inte måste ta slut bara för att ett tv-program råkar göra det.
 
Så här är jag igen. Med hjärtat i handen och orden i fingrarna. För mig. Och för er.
 
 
Sabina

Du har ju varit lagom saknad!!! Kraaam❤️

Svar: Men ååååh! Vad snabb du är! <3
Linda-Marie Nilsson

Lena

Välkommen tillbaka vännen du var så saknad. Alla dina inspirerande och glad inlägg.

Svar: Åh, babe! Tack. Saknar dig med. <3
Linda-Marie

banan

jaha min design dög i typ 3,5 år iaf! haha ne skoja <3 så stolt över dig att du kan fixa design nu! :D haha <3

Svar: Hahahaha. Den var SÅ FIN! Men en nystart krävde ett ombyte, haha. Men jag behöver fortfarande hjälp, så om du vill bistå någon gång så bara hojta <3
Linda-Marie

Elin

Ääääntligeeeeen! Behöver mer Linda-Marie i mitt liv

Svar: Haha meeen! Finaste du! <3
Linda-Marie

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress