Man skäms ju inte lite när man öppnar sin lilla "blogresponse"-funktion (den som ligger och gonar sig här till höger, med någon svartvitt "fräsig" bild på mig från 2010) och ser att det finns 22 obesvarade frågor. Blogresponse är i alla fall gulliga nog att döva det dåliga samvetet lite med någon slags tidsbegränsad datummärkning (18 av 22 är skickade "för mer än tre månader sedan". Vilket i princip skulle kunna vara 2012. Pga det är då jag senast svarat på en fråga.). Men därför: Frågespecial! JA! Nu ska ni få veta allt ni undrat! Här kommer de 22 MYTISKA, HEMLIGA, tills nu OBESVARADE frågorna ni ställt. 
 
 
Har du någon fobi och i så fall vad?
Jag har nog ett par fobier. Alltså, min värsta fobi är ju fiskar. De är helt okej så länge de, tja, ligger i vattnet och INTE SYNS, men bara tanken på att röra deras kalla, ryckiga, spastiska kroppar med läskig fjäll och döda ögon får det att rysa i mina lår. Elizabeth försökte skicka in en ansökan åt mig till årets Big Brother och bara "MEN DU SKULLE VARA FANTASTISK! Vi måste dra på det här med att du gillar kändisar. Och ja, den där fiskgrejen. Det blir svinbra". Elizabeth kommer aldrig få access till mitt privatliv igen. 
 
Hellu! Lite nyfiken är du singel just NU?! /DU vet vem
Det finns två mycket försvårande variabler i denna fråga. Detta "NU?!" är lite svårdefinierat, men jag får svara som det är nu och hoppas att frågeställaren har förbarmande över denna HÖGST tveksamma väntetid på svar. Det andra är att jag inte alls vet vem du är! Jag vill veta! Jag är nyfiken! Träd fram! Men jag ska svara också: Jag är singel nu. Ja!
 
Vart jobbar du? Gillar din blogg! :)
Tack snälla! Just nu på Expressens nöjesredaktion, som redaktör på webben! Fram till årsskiftet var jag nöjesreporter på Aftonbladet. (Ja, det känns fortfarande OTROLIGT att skriva de två föregående meningarna). 
 
Herregud, du är ju så vacker, som bara en kvinna kan vara. Har egentligen ingen fråga, ville bara tala om detta för dig. Stå på dig, annars gör någon annan det. All lycka till dig + många kramar, Christine.
Jag kommer aldrig sluta stå på mig. Vi är värda så mycket mer, som min fina Tomas Andersson Wij skulle säga. Mer än all skit världen och idealen och alla kastar på oss. Vi är finast. 
 
Fick du något påskägg och i så fall, fick du något annat än godis? 
Nu misstänker jag att denna är ställd förra påsken, men då kan jag lugna alla som gått och PLÅGATS av att inte få veta i över ett år att jag får påskägg varje år. Och jag letar efter dem med. Ja. Mamma kommer alltid med glitter i blick på påskafton och säger med busig stämma att "nu kan ni komma". Och så frågar man om påskägget ligger på "fågel, fisk eller mittemellan" och så går man och böjer och vänder och bänder sig själv runt soffkuddar och fönsterkarmar som någon listig Sherlock för att hitta sitt finfina ägg. För Christian, min lillebror, brukar det ta typ en halv minut. För mig en halvtimme. Mamma vet mina svagheter.
 
Har du badat i havet i år?
Hahahahahahahahahahahahaha. 
 
Har du instagram? Isåfall kan du följa mig? 
Som av en händelse har jag det! Hurra! Om man vill se mig oftare än här kan man med fördel gosa in sig hos mig på @lindamariie. Jag har öppen profil och följer gärna tillbaka. 
 
Vilken majbrasa brukar du gå till på Valborg?
Högst oklart. Sedan jag flyttade till Stockholm har jag firat Valborg med att sälja popcorn på SF, i Uppsala, på kungafest (Ylva älskar Kungen. Så mycket att hon brukar ordna en födelsedagsfest åt honom på Valborg med finmiddag och så har han sin egen plats vid bordet, inramad i guldkanter, jojo.) och hemma sjuk i min säng med typ Gladiatorerna-maraton.
 
Känner du Oliver Loftéen?
Nej, jag har aldrig träffat honom. Aldrig haft någon kontakt med honom. Men jag har beundrat honom som skådespelare som tusan genom mina dagar. Hans insats i Tic Tac från 1997 är bland det vackraste jag sett. Jag skrev ett brev till honom när jag var 16 kanske, men eftersom han inte har någon egen adress skickade jag det till hans pappas adress. Jag fick aldrig något svar. 
 
Hej tjejen, kul att någon äntligen vågar visa upp en normal kropp. Har 2 tonårsdöttrar själv och vet vilka ideal de försöker leva upp till. Slant av en händelse in på Anna Siekas blogg. Läs hennes inlägg om "ätstördhet". Hon är helskön och du kanske kan få lite tips när du ska svara på mail från tjejer som fortfarande tror att de måste sträva efter att vara smala för att accepteras. Kram Marianne.
Hej Marianne! Krama dina tonårsdöttrar och säg att de är vackrast i världen varje dag. Jag skickar också kramar. Till dig och till dem. 
 
Like!
Öh. Like back! Like-gos åt alla!
 
Dear Linda Marie, now I do not have a question, but I'd like to compliment you on your blog! I am a Dutch teacher and since I started my career 25 years ago I always found girls (and boys as well, by the way, but fewer) struggling with their bodies when they thought they were not as 'beautiful' as the magazines dictate. In our society it seems that public opinion equals the word 'slim' to 'beautiful' , which is not only very wrong, but also dangerous. I hope lots of young people will learn to love themselves and their bodies, whether they are skinny, curved, thin, heavy, small, large or anything else. Thank you! 
<3 
 
Hej! Du har så snygga kläder på dig jämt. Vilka sidor köper du kläder på ifrån nätet?  Tacksam om du delar med dig om lite sidor där man kan köpa snygga kläder för större :)
Oj! Här blev Linda-Marie alldeles tagen på sängen! Helt paff! Jag har ingen stil direkt och jag anser mig ha fruktansvärt dålig koll på kläder och trender. Men jag blev så glad av detta! Och det är klart jag kan göra något slags shoppinginlägg! Jag är ju en budgetshoppare utan dess like och gillar eBay, Tradera och loppisar för accessoarer. I övrigt handlar jag i väldigt basic affärer, H&M, Lindex, KappAhl, Cubus, Gina Tricot, alla som finns i vanliga gallerior. Men jag kan ändå göra någon slags liten "guide" över hur jag shoppar och vad jag letar efter, absolut! Och hur jag klär mig! (Ja, är helt UPPFYLLD av denna komplimang, vill skeda med den resten av mitt liv och göra allt den ber om). 
 
Är nyfiken på i vilket ämne du fick G i gymnasiet? Bra kämpat att få 21,75!
Hahahahaha. Idrott. Såklart. Är fan rädd för bandybollar och mina ben vägrar hoppa sådär härligt långt i längshoppssandlådan. 
 
Hej Linda! Såg artikeln på aftonbladet och jag tycker att är hemskt att folk beter sig på detta sättet. Helt otroligt. Hos oss på modeforumet är du alltid välkommen. Bara för att man inte ser ut som alla andra så ska man självklart kunna visa sitt mode och tycka till hur våra butiker ska anpassa sig. Mikael från forum.modekampanj.com / Kram
Tack Micke! <3
 
Hejsan Linda-Marie! Vill först bara säga att du inspirerar väldigt mycket och är en stor förebild!! Hoppas att du har det bäst! Jag är en kille på 17, snart 18 (WOHO) år. Och detta har jag inte berättat för någon alls, men min största dröm är att bli en modell. Om jag skulle bli det så skulle jag också bli en plus size-modell. Men jag vet inte... Har aldrig sett någon manlig plus size-modell. Alla manliga modeller har magrutor och muskler. Och som ni tjejer ser smala tjejer, ser vi killar nästan likadant på smala/muskulösa killar. I all fall jag. Och jag har varit så missnöjd över mig själv, över hur jag ser ut och om min egen kropp. Men jag har lyckats accepterat hur jag ser ut. Men visst, ibland har man sina stunder som man drömmer bort och tänker om man nu vore smal som alla dom andra... Men ja. Att bli en modell har alltid varit en dröm för mig. Men det känns så overkligt. Som sagt, har aldrig sett en manlig plus size-modell. Men du har verkligen inspirerat och motiverat mig. Vad anser du om manliga plus size-modell, har du sett någon manlig modell som är plus size? Ha det bäst!
Åh, vilket bra ämne! Först: Tusen, tusen tack för dina fina ord. Jag hoppas att du också har det bäst. Och det första jag vill säga är: Behåll drömmen. Kör. Nu vet jag inte mycket mer om modellbranschen än det jag såg i Americas Next Top Model när jag var fjorton och gillade Tyra Banks, typ, men det verkar vara en svår bransch att ta sig in i oavsett kropp. Men så sa folk om "min" bransch också. Att det inte var lönt att plugga till journalist för "det finns ändå inga jobb". Och ja, det är tufft och nej, man kan inte direkt välja och vraka på jobb, men det här är vad jag vill. Vad jag drömmer om. Och så länge jag orkar kämpa för det, så länge jag fortfarande vaknar på morgonen och längtar efter det, så är det värt det. Och jag tycker att du ska försöka. Man ska alltid försöka. Jag tycker att du väcker en superintressant fråga, för det är verkligen inte bara tjejer som hetsas kring kroppsideal. Det är killar också. Du borde skriva en debattartikel om det här. Det är väldigt intressant att få det perspektivet också. Jag kan tyvärr inga manliga plus size-modeller (knappt några kvinnliga heller om man inte räknar storlek 36 som "plus size", som vissa klädmärken väljer att göra). Men jag säger kör! Jag håller alla tummar för dig och hoppas få följa resan. Puss.