Bröst, mage, kilon och kropp kropp kropp. 
 
I går startade jag upp ett Ask.fm-konto, det vill säga, en plattform där människor kan fråga mig saker anonymt. Och temat på frågorna jag skulle få lät inte vänta på sig. Bland de första femtio frågorna handlade hälften om min kropp. En hel del var inte ens frågor. De var "Tjockis", "Fetto" och fler utrop som inte avslutades med frågetecken, så att säga. De var bara en bedömning. Som jag skulle besvara. Jag vet inte hur människor som skriver sådant är funtade, men ibland tror jag att de tror att de ska upplysa mig. "HON VET INTE HUR HON SER UT! LÅT OSS MEDDELA DETTA! MED TYDLIGHET!!!".
 
Men jag vill att ni ska veta att den ni kallar för "tjockis", "fetto" och allt det där har hört det förut. Hela livet. Det kan jag garantera.Jag svarade på några. Raderade de flesta. Skrev svar som "Nä, nu får du inte vara med här mer! Pff! Ingen respekt för välfungerande, stiliga, större kroppar nu för tiden.".
 
Jag blir inte ens ledsen längre.
 
Men du ska veta att jag inte blir glad heller.
 
För ett och ett halvt år sedan skrek jag till världen att jag är fin som jag är. Att alla är det.
Och vet ni vad, vidriga ask.fm-hatare, det tycker jag fortfarande. Och kommer alltid att göra. 
 
Ida

Det är fan sorgligt hur människor beter sig.. Du ÄR fin! Vi vet i alla fall vilka som bör skämmas. :)

Den oförtjänande beundraren

Det finns tyvärr många patetiska och helt enkelt korkade människor i denna världen. Många som glidit fram i livet utan att kritisera och reflektera. Som bara accepterat samhällets normer och ideal. De har tyvärr helt enkelt oförmågan att kunna se hur vacker du är. Hur ditt leende kan glädje en kille på de mest dystra dagar. Och speciellt hur ditt leende tydligt visar hur stark och glädjespridande du är som person!
Fortsätt vara precis så underbar som du är!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress