2 juni 2013

Hej igen Cubus!

Jag skrev tidigare om vad jag mailat till Cubus angående deras nya storlekssystem. Såhär svarade de: 

Hej igen Linda-Marie!

Här kommer lite mer utförligt svar: 
Det vi har ändrat med våra jeans är att vi gått ifrån damstorlekar till jeansstorlekar (tum) där vår största storlek nu är 36, vilket motsvarar 44 i damstorlek. Vårt utbud analyseras och anpassas kontinuerligt utifrån försäljning. Vi skall nu i inköpsprocessen se över om det finns ett behov av förändring av storlekarna i vårt sortiment. Vi beklagar verkligen din upplevelse och det har aldrig varit vår målsättning att göra storlekar mindre. Vi tar detta till oss och skall som sagt se över detta mer grundligt.

Vi vill återigen tacka för att du informerat oss om detta. Feedback från våra kunder är ett av de viktigaste verktygen i vår strävan att ständigt bli bättre på att tillfredsställa våra kunders olika behov.


Mitt svar? 

Hej Ulricha!
 
Tack för snabbt svar. 
 
Det jag dock fortfarande inte förstår är: Varför har jag aldrig sett en W36 eller ens W34 i era butiker? Har jag, på tio-femton stickprov under ett halvår, alltid haft "otur"? Har ni bara ytterst få ex av dessa? Säljer de som smör i solen på första försäljningsdagen? För även om ni HAR storleken hjälper det inte mig som konsument om den aldrig finns i butik. Och nu har jag som sagt inte kunnat prova en W36:a, eftersom jag aldrig sett en hos er, och därför kan jag inte utifrån mitt kundperspektiv avgöra om den är likvärdig i storlek med er tidigare 44. 

Sedan är det ju då så, att om er nuvarande största storlek W36 motsvarar damstorleken 44 - då HAR ni ju tagit bort en hel storlek. Förr hade ni storlek 46, som du skrev tidigare. Varför detta val? Är försäljningen för låg? Hur ser försäljningen ut för de allra minsta storlekarna i så fall?
 
Tack för ditt svar och för att du tar dig tid. 
 
Hoppas att du också får en fin helg!


Och vet ni vad, Cubus? Här är några andra som också har hälsningar till er:
Jag har samlat ett litet urval av de tusentals kommentarer jag fått in på min bild. Inte allt näthat, det är för tråkigt, men kommentarer från andra tjejer och kvinnor som upplevt samma förändring som jag. Så Cubus, hur ser ni på det här? 
 
La Linda

Woopwoop!!

Alexandra

Fasen vad bra gjort av dig!!!

Maria

Hei!

Ville bare si at jeg synes det er kjempeflott at du har kontaktet cubus for å få vite mer om hva som egentlig har skjedd med størrelsene deres. E-posten du fikk til svar hinter jo om at de ikke akkurat har tenkt gjennom ting... Og om det er noen trøst, så kan ikke jeg heller kjøpe jeans på Cubus lengre – men KappAhl har noen fantastiske, som sitter fint på alle kurvene mine (http://lostinaspotlessmind.com/2013/05/the-perfect-high-waisted-jeans/). Stå på, kjære!

Elin

Åh! Du är så himla bra!!!

Deniz

Hej Linda! Har du fått något mer svar från Cubus efter ditt senaste mejl?

click here

Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless think about if you added some great graphics or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and clips, this website could undeniably be one of the very best in its niche. Terrific blog!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress