29 januari 2013

Min vecka i Instagram1. Vaknade upp förra onsdagen med feber, halsont och ögoninflammation. Den dagen kommer icke att gå till L-Ms historia som episk, det kommer den ju inte. 2. Var på mysfest i Solna hos Sascha med Ylva och Elizabeth. Sen gick vi ut på Söder, åt nattkorv (med stark senap fast jag bad om mild! Hör ni det, Seven Eleven Skanstull? MILD!) och svischade i mörk taxi. 3. Var radioreporter med sprucken stämma på en kemtvätt. Reportage kommer. 4. Träffade en ny vän! Fantastiska Rebecca! Hon a) var underbar att prata med i fem timmar b) tog min kaffeoskuld på Café String och c) älskar Future Idiots. 

5. Hamnade i Göteborgsposten (det är självfallet jag i rosa) bredvid Petra Mede. 6. Tränade och grät lite när jag inte fick tack vare punkt 1. 7. Visade runt punkt 4 i Stockholm, bland annat vid utsikten vid Slussen. Älskar den. Birka Paradise hälsade från kajen. 8. Trotsade sjukdomen och vägrade bädda ner mig i pyjamas. Klädde på mig och var för feberyr och åkte fel med bussen. Mycket. 

9. Såg galen ut med uppdragen halsduk varje dag. Det är fortfarande kallt som i en isbjörns rövhål (för att citera en av mina topp 3 svenska komiker) här i Stockholm. Så en får se ut sådär ett tag till, misstänker jag. 10. BOKADE BILJETTER TILL GYLLENE TIDERS SOMMARTURNÉ! Är nu fattig men rik på lycka. 11. Dansade i axelvaddar! Bland folk! På riktigt! 12. Invigde årets första schlagervecka med presskonferens på Operakällaren. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress