Foto: Linda-Marie Nilsson

Jag var på presskonferens idag. Det var tjusigt. Långbord med Operakällarens finaste juicekaraffer, kaffekoppar och färdigbredda lyxmörgåsar. Frågade nyfiket vad det bruna himmelska som tittade ut mellan en mjölpudrad brödkant och en enorm brieskiva var. "Kräftröra", sa de. Åhå.

Synd att en känner en viss policy att inte frossa i pressmat. Jag menar, nu inser jag ju självfallet att det inte är SVT-människorna själva som brett mackorna medan de gnolat en sång ute i köket, men det känns ändå lite tvivelaktigt. Smutsigt. Som att motta mutor. Fy. 

Fast det beror ju förstås på hur hungrig en är. Eller hur få gånger i livet man ens sett en kräftröra förut. Då får man ta sig vissa friheter, tycker jag.

I alla fall. Presskonferensen var härlig, jag fick en lyckotår i ögat när Petra Mede svepte in på scenen och tog emot den lilla presskårens ivriga jubel och förvåning. Tog någon bild, skrev ner lite citat. Jag hade smitit lite från skolan, så packade snabbt ihop mina små saker när presskonferensen var över, men blev stoppad i dörren. 

"Är du inte ett stort Melodifestivalfan? Eller skriver på en fansida?"
"Ehehehe. Jo"

Så fick jag vara schlagerexpert i P3 Nyheters inslag från pressträffen! Så himla trevligt! Klippet kan nu höra här. Nu gör jag väl ingen episk och superminnesvärd insats som expertkommentator, det gör jag kanske inte. Det kan man väl se med facit i hand. Men ändå! Fick glädjeyra rakt i Sveriges Radio-etern i ett par sekunder! Bam! Finns här eller nedan. Om man vill höra en glad L-M som inte säger något så viktigt, men låter viktig.


Elin

Haha vad söt du är! Det låter som att du ler när du pratar. Det ska man göra.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress