29 januari 2013

Det där med skolan

Nu kom jag precis hem från skolan. Vi har det kaos där. Den här månaden har vi en radiokurs och nu går vi in på andra veckan, någonting de kallar nyhetsveckan. Vi ska alltså göra nyheter. For realz. Från nio på morgonen till sex i aftonen ska vi rusa runt och intervjua och spela in och klippa och påa och gosa in oss i Stockholm och dess kranskommuners aktiviteter. Det kommer på alla sätt bli härligt, det kommer det. Men jag kommer att dö. 

Sedan september har hela livet sett ut såhär. Jag kommer hem från skolan alldeles för sent, faller ihop i min säng och kippar efter luft som en lite för ledsen och uppfiskad mört en stund. Sedan går jag upp och ut och handlar, lagar något halvt ätbart och går till gymmet i två timmar varannan dag. Ser något tvivelaktigt på tv (läs: Familjen Holstein-Gottorp) och somnar lite för fort. 

Det här andra året på JMK har slitigt på sinnet och kroppen och ibland tror man att man bara fuckat upp sig själv. Men när jag kollar på saker jag gjort, blir jag ändå lite stolt. Jag har blivit bättre. Och jag blir bättre.

Då är det värt att se ut som en uppfiskad mört en stund då och då.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress