Åh.

Tryggheten i att få vara här igen. Mitt liv är fortfarande ett bultande, rusande kaos av tid som inte räcker till. För att jag want it all. Som alla andra. 

Jag pluggar min fjärde termin på Journalisthögskolan. Ett andra år av tre som pressat och puttat mig till att bli en fan så mycket bättre journalist än jag någonsin trott jag kunnat bli. Ett andra år av tre som gjort att jag slutat mitt jobb på SF, ett andra år av tre som hållit mig innanför skolans väggar 09-17 fem dagar i veckan. Ett andra år av tre som lärt mig så mycket.

Jag skriver fortfarande mycket. För Poplight, som ligger i högsäsong nu när årets första Mellovecka har startat. Idag smet jag från skolarbete, var på presskonferens med Petra Mede och Christer Björkman, åkte till skolan efteråt, pluggade hela eftermiddagen, kvällen. Gick till gymmet i två timmar, duschade. Skrev ut biljetterna till Gyllene Tider som jag lyckades boka mitt i allt i morse. Ska skriva mer. Mer Mello. Nu.

För Norra Skåne, när jag har lov. För Ajour, efter att fina Emanuel Karlsten plockat upp mig. För skolarbete, texter jag ska försöka sälja så fort jag får tid. 

Det är mycket nu.

Och det finns så mycket jag vill skriva, men jag tänkte att jag skulle börja med att sammanfatta tiden jag varit borta. September till nu. Det går fort. Någon bild och plus och minus och kramar och minnen. För nu vill jag vara här. För en lång tid igen. 

banangos

VAR(när) DU ÄN VILLE GÅ(/blogga) SÅ FÖLJER JAG MED DIIG, JAG ÄR TÄRNAN VID DIT SLÄÄP!

Hanna

HURRA! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress