1 februari 2013

Yrar av feber och schlager

Feber - LM 1-0. Ligger och skedar en karta Alvedon och en nässpray under täcket. Vi har det fint. Det känns bara så otroligt värdelöst att inte vara i skolan och göra radio idag. Kände mig så himla ledsam när jag kravlade upp halv åtta i morse för att besegra febern och kroppen inte ville resa på sig. Ringde och rosslade till min lärare och jag hann inte mer än säga mitt namn innan han sa "Jag tror jag anar vad du kommer säga när jag hör det som är kvar av din röst". Så kröp ner igen, jag och min Alvedon.

Men har sovit under förmiddagen och nu senare i eftermiddag ska jag medverka i min skolgrupps radiosändning i alla fall! På telefon! Jag ska agera Melloexpert direkt från min bädd och rossla fram odds och förhandsfavoriter och annat härligt. Kommer bli det mest fantastiska inslaget i allas våra liv! Och på tal om Melodifestivalen tänkte jag slänga upp länkar till alla schlagerintervjuer jag gjort och gör för Poplight den här säsongen! På grund av skolan (ja, jag kollar på dig, schemaläggar'n) kan jag inte åka på en enda deltävling i år. Men finalen tänker jag inte missa, så då ska jag yra runt i presspass och glitterkjol och rapportera live från Friends Arena. Men tills dess: jag kommer att recensera, kommentera och tippa varje veckas festival här och på En schlagerbox. Ja! Det kommer också att bli ett helt nytt format, så det får ni inte missa imorgon! 

Nu ska jag ta mig upp och hämta glass och halstabletter att bära till min bädd - och sen kommer massa läsning för alla! Ja!

 
banangos

är du webbreporter eller?

banangos

HAHAH okej förlåt

banangos

krya <33
mvh sluta spammar nu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress