6 februari 2013

Min vecka i Instagram1. Låg feberdäckad hela helgen, men vägrade att tvingas se Melodifestivalen alldeles ensam. Så mina fina vänner kom över med massor av tacosingredienser, godis och kärlek. Och när Elizabeth live-recenserade gosa tror jag fan att jag blev friskare på två sekunder. Det blev en mycket lyckad kväll (vi hade två sorters dipp!!!!). 2. Jag och min noppiga mössa fick gå på Fashion Week, men det visste ni ju redan. 3. Jag tog egobilder när jag skulle sova och fick typ rekordmycket likes? Kommer väl aldrig att göra annat än att fotografera mig själv mot en kudde mer, alltså? 

4. Jag fick träna igen! Ja! Men, alltså, upplevelsen efter första träningspasset efter en veckas feber: ville dö. 5. GAYGALAN! 6. GAYGALAN!!!

7. Jag jobbar och sliter med Inför Melodifestivalen-serien vi kör på Poplight varje vecka! Eftersom jag inte är på plats på någon av deltävlingarna (soliga tack skickas till schemaläggaren på JMK. I see you), kör jag intervjuer med artisterna i förväg. Den här veckan träffar jag Erik Segerstedt, Anton Ewald, Sean Banan, Swedish House Wives - och imorgon debutanten Felicia Olsson! Ja!LÄS ALLA HÄR!  8. Jag fick gå på bylinefotografering för Ajour.se! Så himla fint. Jag har ju bara hunnit skriva en enda artikel hittills (LÄS HÄR) och just nu är det kaos med skola och Mello, men jag vill skriva mer. Och jag är så glad och tacksam att Emanuel Karlsten överhuvudtaget vill ha med mig i redaktionen. Byline-bilder kommer upp om några veckor! 9. Jag började blogga igen! Ja! För en vecka sedan. Det krävde ju självfallet ett reklamigt instagraminlägg, det gjorde det ju. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress