Äh, jag kan inte hålla mig med frågestunden. Jag börjar svara bums! Alla frågor som inte bara blir ja och nej-svar får egna inlägg. Här kommer den första frågan (och fortsätt skicka in frågor! Bara skriv en kommentar!):

"Vilket är ditt bästa minne från november månad?"

Åh, november var en fantastisk månad. Jag har alldeles för många! Så här kommer ett urval av det absolut bästa:


Jag fick spendera mina första två novemberdagar i älskade Skåne. 
Efter två veckors schemalagd praktik på Norra Skåne, en födelsedagsfest som Future Idiots spelade på och
massa gos med saknade människor åkte jag tillbaka till Stockholm som en gladare människa. Ja!Jag hade födelsedagsfest nummer två i Stockholm! 
Min etta var knökfull av fantastiska människor när jag, Ylva och Elizabeth slog våra både vackra och kloka huvuden ihop och firade gemensamt.
Det bjöds på episka tävlingar, gitarrshower, hångel, snoppformade namnskyltar och presentinslagna Julio Iglesias-skivor.
En kväll som inte saknade någonting, helt enkelt. Jag fick gå på två presskonferenser på SVT och intervjua 16 av årets Melodifestivaldeltagare! 
Ville inte vara någon annanstans i hela världen då. Vill inte vara någon annanstans i hela världen igen. Jag och Helena och Alex var på Hästpojken på Riche! Alla hade kul, utom Alex som meddelade att han potentiellt fått tinnitus efteråt. 
(Två av bilderna är lånade från min fina vän Helena)
Jag fick fint Örkelljungabesök när favorit-Edi kom upp och delade pizza, shoppingturer och Nintendo 64-spelkvällar med mig. 
Fantastiskt fin vän, den där.
Jag fick äntligen min episka och vackra och fantastiska 
vargmössa på posten!!!

6 februari 2013

Min vecka i Instagram1. Låg feberdäckad hela helgen, men vägrade att tvingas se Melodifestivalen alldeles ensam. Så mina fina vänner kom över med massor av tacosingredienser, godis och kärlek. Och när Elizabeth live-recenserade gosa tror jag fan att jag blev friskare på två sekunder. Det blev en mycket lyckad kväll (vi hade två sorters dipp!!!!). 2. Jag och min noppiga mössa fick gå på Fashion Week, men det visste ni ju redan. 3. Jag tog egobilder när jag skulle sova och fick typ rekordmycket likes? Kommer väl aldrig att göra annat än att fotografera mig själv mot en kudde mer, alltså? 

4. Jag fick träna igen! Ja! Men, alltså, upplevelsen efter första träningspasset efter en veckas feber: ville dö. 5. GAYGALAN! 6. GAYGALAN!!!

7. Jag jobbar och sliter med Inför Melodifestivalen-serien vi kör på Poplight varje vecka! Eftersom jag inte är på plats på någon av deltävlingarna (soliga tack skickas till schemaläggaren på JMK. I see you), kör jag intervjuer med artisterna i förväg. Den här veckan träffar jag Erik Segerstedt, Anton Ewald, Sean Banan, Swedish House Wives - och imorgon debutanten Felicia Olsson! Ja!LÄS ALLA HÄR!  8. Jag fick gå på bylinefotografering för Ajour.se! Så himla fint. Jag har ju bara hunnit skriva en enda artikel hittills (LÄS HÄR) och just nu är det kaos med skola och Mello, men jag vill skriva mer. Och jag är så glad och tacksam att Emanuel Karlsten överhuvudtaget vill ha med mig i redaktionen. Byline-bilder kommer upp om några veckor! 9. Jag började blogga igen! Ja! För en vecka sedan. Det krävde ju självfallet ett reklamigt instagraminlägg, det gjorde det ju. 
För två år sedan hade jag som enda nyårslöfte att lära mig mer om olika musiker och band, genom att lyssna på dem (inte hjärnfysik, nej). Jag skulle avsätta en vecka per artist/band och ta mig igenom deras Spotifykataloger och Wikipedia-sidor. Det höll i cirkus tre ynka, små veckor. Jag minns att jag betade av Bruce Springsteen, Oasis och Bob Dylan. Men det var det hela. Egentligen handlar det här bara om att jag vill hitta nya härliga små låtar att gnola på och samtidigt bli sjukt allmänbildad och slänga mig med årtal och hits och "Men hallå, du vet väl att originalversionen låg på den och den skivan 1952?" osv. Egentligen.

Så! Nu har jag ju missat nyår (men vad gör det om hundra år?), men jag tänkte att jag skulle börja med det här igen. Så hit me! Skriv artister och band ni tycker att jag borde ägna sju dagar av mitt liv åt att ta till mig i mitt liv och hjärta och stampande högerfot! Vi kanske kan göra det tillsammans och jämföra vilka låtar vi gillade mest sedan varje vecka? Jag ger er fram till helgen, sedan sätter jag ihop en lista för ett par veckor framåt till att börja med! Det blir som en fantastisk bokcirkel, fast med b-sidor och intron! Ja! Åk med på mitt musikaliska tåg och kommentera NU! 

Illustrerar med Bruce pga dödligt snygg.