Jodå, en hade det ju RÄTT SÅ trevligt på Gröna Lund igår, det hade en ju. Topp tio bra saker som hände mellan chokladhjul och slänggungor: 

1. Det var jävligt fint väder.
2. Jag fick spendera sex timmar med fina Pearl. Vilken människa, den! Fast vi inte setts så många gånger känner jag att jag kan berätta typ halva mitt liv för henne? Och så är hon från Hässleholm. Alla rätt från start, alltså!
3. Man fick gratis Kinderägg. Av en människa utklädd till ett stort Kinderägg. 
4. Pearl fick en jättefin, glad plastsnigel i sitt ägg. Jag fick ett jättekomplicerat ihopbygge med instruktionsmanual i mitt. Det skär fortfarande lite i hjärtat när jag tänker på hur jag med avund såg på Pearls fina snigel när mina små, tvivelaktiga plastbitar inte ens ville passa ihop. 
5. TRÄFFADE OLA RAPACE! På bryggan vid slänggungorna! Medan jag åt mjukglass! 
6. Jag fick doppa i Pearls tacotallrik.
7. Övriga kändisar som gick lösa bland Loka Old School-stånd och Eclipse-köer: "Sveriges Mästerkock"-domaren Markus Aujalay, Christer Fuglesang, Cimon Lundberg (fast han går väl på ALLT, så han räknas kanske snarare som inventarie än gäst på röda mattan?), Sanna Bråding, Bea Szenfeld, Peter Jihde och Maria Montazami. 
8. Jag var SÅ NÄRA att vinna storvinsten i Marabouhjulet! Kände mig fattig efter misslyckade spel på Tobleronehjulet och ville inte lägga pengar på en hel bricka, utan tog bara ett enda nummer. Så vinner såklart numret bredvid mitt! På min bricka! Som kunde blivit min för 23 kronor till! Kommer gråta mig till sömns över detta i flera veckor.
9. Sa jag att vädret var fint? 
10. TRÄFFADE MIKAEL PERSBRANDT! Framför Malacohjulet! I "Tre solar"-frisyr! Jag sms:ade mamma direkt efter det episka mötet och hon svarar: "Det var inte illa. Ställde han gärna upp på bild eller var han lite diva?". Och vet ni? Superkroppen var ingen diva alls. Inte i de två minuter jag spenderade i hans närhet i alla fall. Hans son sprang runt och letade efter sin jeansjacka och Micke bara log lugnt och sa "Jaja, vi går och letar efter den snart" och ställde upp på bild för oss. När vi frågade log han bara lugnt och sa "mm" och "ja". Det var inget supersamtal, det var det kanske inte, men han log varje sekund av vårt möte. Och det var fan härligt. 

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress