31 januari 2012

Radiosändning ikväll

Ikväll sänder jag radio igen! Precis som förra gången kan ni lyssna på det vid Stockholms lokalradios hemsida. Tryck HÄR och välj 95,3. Vi sänder 20-21 och idag ska vi avhandla ett par olika vinklar på den senaste månaden, som lägligt nog tar slut idag. Och idag är det en gnutta mer organiserat än sist. Eller ja, organiserat kaos. Så jobbar vi på Radio Aspirin (din huvudvärkstablett i skymningen). 

30 januari 2012

Bra dag idag!

Presspass, biobiljetter - och kladdkaka. Det har varit en fin dag idag, så att säga! Jag hade möte med min seminariegrupp imorse, sen hem och lyssnade på två timmar Radio1-sändning med Cissi Wallin och Alex Schulman och därefter radiomöte hos fina Malin tillsammans med Ylva. Malin bakade kladdkaka. Nä, hon inte bara bakade kladdkaka - hon utförde magi. För den där var i princip det godaste jag någonsin ätit. Hm, så, Malin... Vill du gifta dig med mig osv? 

Resten av kvällen har jag spenderat med att få mer Poplight-access och publiceringsinstruktioner, lagat god mat samt pluggat. Imorgon är det seminarie och sändning på Stockholms lokalradio som står på schemat! Länk kommer då, så ni får supergärna lyssna. Vi ska summera januari utifrån lite olika vinklar - gissa min?

På bild: världens godaste kladdkaka och så alien-ögon-Lindis.