28 februari 2012

Fotografering

Melodifestivalen

Igår blev jag telefonintervjuad för en tidning och kunde tyvärr inte vara på plats för fotografering. Så jag och Ylva fick ta saken i egna händer! Hon kom över, fotade azum och så mailade jag in bilderna till tidningen. Väldigt kul och den där Ylva kan troligtvis vara världens bästa människa, tror jag. <3

Någon som kan gissa vad intervjun handlade om?

Igår firade vi vår nya prinsessa hemma hos fina Malin. Prinsesstårta, bubbel och en hel massa skålande. Så himla fint. Nu är ju inte jag direkt rojalist, men allt som kan tänkas firas bör firas! Och dessutom tycker jag oerhört mycket om Victoria och Daniel, även om jag ställer mig lite mer tveksam till deras, öh, yrken. Men oavsett status så är nya liv det vackraste som finns och även jag fällde en tår sju på morgonen när Daniel höll världens finaste tal på Karolinska. 

Så vi firade. Marsipanrosor och guldflagad skumpa och underbara journaliststudenter. Och min älskade Ylva skrev dessutom en fabulös artikel där hon intervjuade folk på Skeppsbron under saluteringen vid slottet igår. Läs här!