25 april 2012

Instagram

Nu när Facebook köpt Instagram, och till och med Alex Schulman finns där, så kan ni väl följa mig där? Kort och gott: lindamariie. 

24 april 2012

Tårar i Nässjö

Följde Kents presskonferens via Aftonbladets livelänk i en och en halvtimme. Någonstans vid passagen av Nässjö bröt jag väl ihop. Ringde mamma och grät. Tanten som sitter bredvid ser mycket tveksam och missnöjd ut med sin sätesgranne. Förlåt, tant, men om det gällt Snoddas eller Christer Sjögren, då hade det kanske blivit annat ljud i skällan? Va, va?

Nä. Är inte arg på tanten. Är arg på mig själv för att jag bokade biljett så tidigt. På SJ för att det är så dyrt att åka hem. På Kent för att de inte hade presskonferensen igår eller när som helst annars. Bah. Vill bara hem och gråta i mitt gamla rum, där Jocke Berg tittar ner från väggen med svartvit blick. Fatta. En timme fel. Fatta.

Jaha. Här sitter jag med en misstänkt halsfluss på ett tåg mot Hässleholm. Samtidigt börjar pressen samlas på Berns för att träffa Kent. En presskonferens jag också har ackreditering till. Alltså? Världens sämsta tajming. Jag bokade mina biljetter till Skåne den här veckan för två månader sen. Sämsta bokningen någonsin. Självklart vill jag hem, det ska bli fantastiskt, men det kunde inte varit sämre tid. Efter att jag betalt mina icke-ombokningsbara biljetter har grej efter grej dykt upp. Rigoletto öppnar den här veckan och det bestämdes för en månad sen - dvs, jag fick ta ledigt tre dagar, missa galapremiären OCH dess galaefterfest. Jag har hemtentainlämning på fredag och ska därför maila den till Anna i min klass så hon kan skriva ut och lämna in. Suck. Och sen får jag ett mail med "Du är välkommen till presskonferens med Kent tisdag 12.00". Alltså. Så går ens icke-ombokningsbara tåg 11.14. Det är fan inte roligt. Självklart har jag försökt lösa det, jag tänkte till och med köpa ny biljett och slänga denna. Men det är sannerligen inte billigt att åka till Skåne och de 600kronors-biljetter som fanns kvar på SJ passade inte min budget direkt. Speciellt inte med tanke på att jag faktiskt redan köpt en biljett för två månader sen som jag inte kan återlösa, inte heller sälja vidare pga personlig. SÅ JAG FICK VÄLJA BORT JOCKE BERG MOT ATT PASSERA NORRKÖPING FRÅN ETT TRASIGT TÅGSÄTE LIKSOM!

Fan det mest tragiska jag någonsin gjort.