30 oktober 2011

Min vecka i Skåne

Sedär, en snabb re-cap på vad som hände i Skåne kommer här! Senare ska jag även försöka fixa till ett par födelsedagsinlägg, festbilder och kanske en tjuvtitt i goodiebag-påsar jag fått på senaste tiden. Jadå!

Förra måndagen efter skolan rusade jag hem, panikpackade, diskade och åt upp mat som skulle gå hädan annars. Därefter en tur med SJ, Stockholm - Hässleholm. Jag åt bara Filip & Fredrik-sponsrad mat. Goodiebag-macka, spons-dricka och publikgodis. Jodå, fint ska det vara! När jag nådde Hässleholm blev jag mött av mamma och pappa. Åh, lyckan. Två månader och det längsta jag någonsin varit utan dem. En knapp timmes bilfärd hem, tacos och krama Christian var i princip den kvällen. Jag var hemma vid halv tio på kvällen så det blev sådär fint hemmamysigt som det bara kan bli i Skåne.På tisdagen
begav jag mig till Helsingborg. Först för att besöka Väla köpcentrum, som byggt om helt, och därefter Memira för tre månaders-kontrollen. Jag träffade även Viktoria, både morgon och kväll. Det är så fint att första dagen man är hemma direkt springa på någon man tycker om. Åh, Skåne, jag tycker om dig. Onsdag var jag hemma och pluggade och fixade inför födelsedagen. Torsdag blev multidejt med hela McDonald's! Har aldrig blivit så kramad i hela livet så jag njöt av varje liten sekund i någons famn. Men främst var besöket för att hinna träffa Gustaf, fika och prata sönder. Han är den som alltid gör mig glad, med sjuk energi och galna idéer. Och jag älskar honom för att han är modig, smart och äkta. Senare på kvällen åkte jag och mamma till Elgigantens nattrea och jag köpte en ny kamera!


På fredagen åkte jag och mamma och handlade och därefter var det fix och städ och tårtbak resten av eftermiddagen. Tills mina fina gäster kom! Personer jag inte träffat på månader, personer jag saknat och personewr jag tycker om så vansinnigt mycket. Mysig middag med tända ljus, kycklingpaj och updates och sen även min hemmabakta chokladtårta. Och fina presenter, dans på altangolvet och massa Ja må hon leva framfört av mina älskade vänner. Mer bilder och allt från detta senare och igen, tack för allt!Lördagen, även min 20-årsdag, spenderades med fler fina människor och mer mat, haha. Släkt, grannar och vänner gratulerade och jag tackar och bockar! Och det nästan finaste av allt - jag och mamma slapp göra Melodikrysset frånskilda! På söndagen
kom ÄNNU fler gäster, så man kan väl säga att det firades i dagarna tre och sådär? Sen packade jag, för att åka till Stockholm på måndagmorgonen. Och så var jag på tv massor, i Vem kan slå Filip & Fredrik! Ska snoka upp lite prints på det!