Nu måste jag fixa mig för jobb igen. För ja, som ni kanske förstått även om jag låtit bli "Nu drar jag till jobbet!"-inlägg, så har jag jobbat en hel del nu. Ingen skillnad ikväll, då det blir 16-02 precis som igår. Men sjukt skönt att slippa den värsta värmen under dagen och istället jobba på kvällen. Även om man är helt död dagen efter. MEN! Jag var ute och tog en timmes promenad i morse, med Eric Saades nya skiva som släpptes bara timmar tidigare i lurarna. Helt okej skiva faktiskt! Förutom singeln Hearts in the air bör ni lyssna på Timeless, Stupid with you och Me and my radio. Det lite sämre är att de flesta låtarna är har i pricnip samma ljud, melodier och produktion - alltså att de låter lite för lika. Så skivan är inte så varierad, men ändå. Den är lyssningsbar och sticker inte riktigt ut på varken ett bra eller dåligt sätt. Den funkar!

Lyssna på den HÄR


För att fortsätta med Idolpojkar - hur jäkla överawesome är det inte att Erik Segerstedt kommer till Helsingborgsfestivalen i sommar?! Inte med E.M.D. och deras jäkla covers, utan bara bara bara Erik! Glad flicka. Alla gånger jag träffat E.M.D. har egentligen bara betytt en sak: Erik. Jag är inte direkt Dannyfan från början och Mattias vet fortfarande inte ens vad jag heter, men Erik. Han som alltid springer fram till mig på en signering, han som har mysigaste kramarna och han som frustrerat försökte lära mig om "vikten av Stockholm open och Federers chanser och bla..." på en signering där han tryckte upp sin iPhone mot mig och bara KOLLA! Han som gjort reklam för min blogg, han som alltid har den mysigaste skäggstubben och han som alltid måste springa på toa på varenda spelning. 

Alltså. En solospelning med Erik kan bara betyda en sak. SOLOKARRIÄR! Mvh glad tjej.
Alltså, Måns. Du är fan fem plus alltså. Herrejäklar, jag såg nyss Allsången och förutom att tänka "Jag vill också twittra från guldsoffan" samt "Gift dig med mig, Måns" så tänkte jag på hur otrolig han är. Den mannen har allt. Och jag är så glad för honom, för jag BRYR mig om honom. Han är den enda artist jag varit med att stötta från första lilla airtime och för alltid. Första gången han sjöng Flying without wings i kvalveckan i Idol och jag röstade som en dåre. Och han vann sin delfinal. Alla gånger vi mötts, alla gånger han skrattat åt/med mig haha, alla gånger han kramat mig. Saknade, fina människa. 

Och jag älskar att veta att jag får träffa honom på söndag. Trots att det bara var två veckor sen sist. SÖNDAG!