.
MEN NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! WHAT THE?!
Fan fan fan. Åh, jag går under här! Det var ju mitt enda hopp. Helvete, Kanal 5. Helvetes jävla skräpkanal är ni! ÅH! Jag orkar inte. Faaaan. Och ursäkta, kära läsare, för ordvalen. Men jag är UPPRÖRD!
Det här är till er som jag, som grät stora floder igår när ni insåg att Kanal 9 inte ingick i ert programutbud. Ni som maniskt utförde programsökningar med stigande panik. Ni som kastade fjärrkontrollen mot er slitna platt-tv och skrek "Jag skiter i att vi har TV6 Latvia eller Russia Today! Jag vill ha Kanal 9!!!". Ni som med en sista gnutta hopp försökte hitta livestream på internet, samtidigt som modet sjönk. Ni som med fuktiga ögon såg era vänners mobiluppladdningar med bilder på Twitter. Ni som missade Filip & Fredriks sändning av Oscarsgalan.
.
Sådär såg min kväll ut. Klockan fyra i natt vaknade jag som sagt i feberyra, och då sms:ade jag Åsa. Hon var fortfarande vaken och skrev massa awesome om hur bra det var och allt. Jag yrade om varmkorv i mitt sinne och skrev inte så mycket. Men avis var jag. Men i alla fall, klockan 22.00 visas ett sammandrag från Oscars på Kanal 5! En kanal jag faktiskt har! Woho. Hoppas bara att det är med Filip & Fredrik, och inte bara ett sammandrag från själva Oscarsgrejen. Woho. Så lite plåster på mina FF-sår nu då.
.
Åsas bild. En sån där från Twitter som jag såg på med fuktiga ögon.
.
m7gue.jpg
Jag gör en liten fuling och kopierar ett av alla tiotalet schlagerinlägg som jag skrivit på En schlagerbox idag. Så, enjoy!
.
Haha, sen finns det ju bonusgrejerna som kommer med stora jippon som Melodifestivalen. Jag är en sucker för goodie bags, Mellobonusprodukter och nördsaker till min schlagersamling. Här är en del av det som fick följa med från Malmö. Inte allt, dock. Små kakor, provsmaks-chipspåsar och dryck blev av olika orsaker... Förbrukade innan hemkomsten. Men i alla fall. En liten sammanfattning:
Två Nöjesbladet-goodie bags med bland annat schlager-punschrullar, marinadgrejs (mamma fick min) och massa erbjudanden.
En The Ark-vimpel! Ska sparas och stå vid min skivsamling. När vackra Arken inte finns längre kommer den bli ännu mer speciell.
Sexton idolkort. Haha. De är söta. Förra året fick man typ inget sånt, men 2009 fick jag massa nyckelringar med bilder på artisterna i. Min Sarah Dawn Finer-nyckering hängde med i skåpsnyckeln länge.
Två ljusbrickor från Nicke Borgs tifo. Ska märkas och placeras bredvid "Ljusstav från Anna Bergendahls 'This is my life' i Malmö 2010".
Två söta fluffiga figurer. Vet inte riktigt vad det är för något, men funderar på ifall man kan sätta dem på datorn eller något. Gulliga i vilket fall.
En maxisingel från Melody Club som jag vann i K-Rautas tävling. Jag älskar MC, så det var kul. Och jag är ju, hmm, som de flesta redan vet... En sucker för skivor. Singlar, album, LP... Allt. Mums.
Melloskivan 2011! Den köpte jag dock, mer om det får ni veta strax. Ganska kul incident. Chipsen och colan fick jag för att jag köpte skivan, haha.
Tre festivalmagasin. Någon ville inte ha sin, tråktönt! Så jag tog med back-up hem. Kärlek.
.