30 november 2010

Dagens små och stora fynd!

Shopping dååå! Jag kan ju inte visa allting heller, eftersom en del är julklappar. Och då känns det inte som en bra idé att bara "tja, här är era julklappar, tänkte om ni ville se dem på bild först?". Haha. Så, lite saker i alla fall:
.
.
Skiva - Håkan Hellström - 69:- (Skivlagret)
Pyjamas - 199:- (Cubus)
Skridskoskydd - 60:- (intersport)
Rengöringsmousse - 99:- (Apoteket)
Halsduk - 129:- (Cubus)
Vantar - 99:- (Cubus)
Mössa - 99:- (Only)
Skor - 1095:- (Sko-Rönne)
iPhone 4 - på avbetalning (Telia)

30 november 2010

Mysig julshopping med mamma

Nu så, efter många om och men har jag fått ordning på iTunes (dvs, laddat ner det och installerat om. Så avancerat var det!). Så nu ska jag börja uppdatera ordentligt. Idag har jag och mamma varit och shoppat tillsammans! Mys till max = affärerna spelar Feliz navidad på repeat, man får köpa dyra saker och säga att man vill ha dem i julklapp och man får stå i evighetsköer för att alla ska slå in en miljon paket i kassorna. Mys, alltså!
.
Och det är härligt att ibland vara bara mamma och jag, och inga pojkar, haha! Vi pratar om det mesta och jag känner  alltid att jag kan berätta i princip allting för henne. Så idag har varit underbart! Och så tvingade jag henne att lyssna på Sebastian i bilen, moha. Bilderna är från lunch & sen fika. En av dem är tagen med iPhonen och de andra tre med min gamla mobil. Gissa vilken? Haha!
.