Igår blev en supermysig kväll hos Hanna Sandin. Kvällen började bra med att jag körde dit själv, hihi. Jag var bara tvungen att nämna det igen, jag har körkort! :D
I alla fall, vi åt gott (tacos), pratade, hade påskäggsjakt, åt lite till, spelade entusiastiskt och högljutt Praktmakarna, åt igen, pratade och sen körde jag hem. Lägg märke till ordet körde, hihi.
Det var en jättehärlig kväll med de bästa! Tack <3

Bilder från kvällen.
(dock inga bilder på kvällens värd, Hanna Sa, av någon konstig anledning. Men det kan vara för att hon fotade de flesta av de här bilderna också, jag fotade typ ingentign :p)


Hanna St :)<3


Sötis-Amanda :)<3


Hanna gick in stenhårt för påskäggsjakten!


Amanda "Gollum" Cederholm... Hahahaha nejdå, men hon höll hårt i sitt ägg, vilket är förståeligt eftersom att Hanna St snodde hennes andra x)


Sällskapsspel :D


efterätt :D <3
DET ÄR HELT SJUKT! :D
Igår körde jag ensam i bilen till Hannas tjejkväll, 2,5 mil varje väg :D Åh, vilke känsla! Det här är lycka! Bara jag, bilen och Neverstore i högtalarna. Galet. Och underbart.
Förresten, "villkor finns" betyder att jag måste ha linser/glasögon. Om ni undrar ;)

30 mars 2010

Körkort!!! <3

KÖRKORT!!! :D :D <3

Helt ofattbart. Och jag har 39 graders feber och sov tre timmar i natt, det är fan ett mirakel att uppkörningen gick bra! WIIIIIIIIIIE! Nu ska jag köra hem till Hanna Sa som har fyllt år, så vi ska fira! Puss