Nu ska jag ägna en stund åt att titta på New Moon, haha, eftersom Eclipse har premiär ikväll. Dock fick vi inga biljetter till ikväll, men imorgon så ska även vi få se ack så underbara Edward Cullen igen! :) Fram till dess taggar jag alltså med New Moon och började läsa Om jag kunde drömma för sådär sjätte gången igår. Hihi.

30 juni 2010

Viva la Villa!


Villa & Fabregas = kärlek på hög nivå :)

Igår var jag hemma hos min kära Viktoria och kollade Spanien-Portugal. Ihhhh! Det är härligt att kolla med någon som också brinner för Spanien, haha, och som skriker och hoppar upp och ner i soffan lika mycket som jag! Och vi ligger ungefär på samma nivå vad gäller själva spelandet (typ, vi kan förklara en offside och sånt där, men inte typ "Åh Xavi har det numret i FC Barcelona och 2007 gjorde Torres ju den där passningen i den där matchen" osv).

Plus att våra framtida män spelar i Spanien, haha! Dock fick inte Viktorias man vara med på planen alls igår, vilket var mycket synd. Min fick gå ut i 88e minuten, efter att ha satt sitt fjärde mål i VM hittills. Hihihi. Alltså... Viktoria kommer i framtiden gå under namnet Viktoria Fabregas och ni kan redan nu börja kalla mig Linda-Marie Villa... Hahaha för så kommer det bli! x)

I alla fall, nu är underbara Spanien i kvartsfinal mot Paraguay på lördag, tack vare högt ärade David Villa, så då blir det att tagga igen! Woooh! Mot guldet!