.
Peter Jihde hoppade alltså av Idol idag. Pappaledighet. Tråkigt, säger jag som avgudar hans insats i Idol. Snyft. Och såhär har alltså Aftonbladets läsare röstat under dagen. Hmm. Om David Hellenius ska leda det vill jag ha Peter Magnusson med! Som Idol 2004, då ledde de programmet tillsammans. Awesome. Carina Berg är också en favorit, och ni skulle ju inte tro mig om jag tackade nej till Måns eller Weise, haha. Men tror inte Måns hade funkat där, tyvärr. Han har blivit lite tråkig och tillrättalagd. Men jag hoppas nog på Carina Berg. Kanske tillsammans med sin man, Kristian Luuk? Awesome! Eller någon rolig, typ Thomas Järvheden, Henrik Schyffert eller Johan Glans. Perfekt.

31 december 2010

Mitt 2010, maybe?

Humhum. Tänkte ge mig på att sammanfatta mitt år med. Ett inlägg för årets höjdpunkter i mitt liv, ett för årets bästa konserter, ett för årets bästa skivor, ett för drömmar inför nästa år. Osv. När jag orkar. Haha, nej, men jag orkar nu, men jag känner mig sås asocial när jag sitter här inne och knappar på tangenterna. Haha. Så strax!
.

31 december 2010

Hemma från jobbet nu...

Hemma från jobb nu! Och vet ni, lilla jag klarade alla sju proven, felfritt! Nanana. Alltså, man blir inte förhörd i ett särskilt rum med lugn och tystnad, nej nej. Det här är McDonald's - man blir förhörd om moppningsrutiner, matsäkerhet och gästvänlighet medan man lagar mat, städar osv. Puuh. Hjärnan jobbar dubbelpass, haha. Men nu är det avklarat med, så wooh!
.
Ikväll veeet jag faktiskt inte hur det blir. Det var meningen jag skulle på fest, men jag är så jäkla död i hela kroppen efter två långa arbetsdagar nu, så jag vet inte. Det blir fin nyårsmiddag hemma först i alla fall, sen får jag se om jag kvicknar till ikväll. Nu ska jag i alla fall bara duscha och äta och friska upp mig. Puss!
.