Nu har jag precis tittat på min första webbföreläsning i en av mina distanskurser. Det var faktiskt sjukt intressant och roligt! Den varade nästan en timme och jag brukar ha svårt att koncentrera mig så länge på filmer och sånt, men det här var kul. Kanske för att det är det här jag vill också, haha. Så nu ska jag sätta igång och göra läxan, att skriva en liten nyhetsnotis. Vi får väl hoppas att det går bra. Nanana! :)

31 augusti 2010

En bra start på dagen

Woho, idag har jag varit duktig. Jag har bestämt mig för att gå upp senast nio varje dag, för att det ska sluta kännas som sommarlov, haha. Och idag bestämde jag mig för att powerwalka på morgonen med! Eller ja, powerwalka är egentligen ett sjukt töntigt modeord, jag menar, man går ju bara? Men det kändes ända ganska power-aktigt att gå en timme på morgonen i ensamhet - innan frukost. Puh! Fatta jag var hungrig sen. Vissa människor är aldrig hungriga på morgonen. Jag är tyvärr inte en av dem... Så nu har jag ätit och håller på att skicka in bilder till Fuji. Så kul har jag. Jag tänkte att det får ladda (verkar liksom ta en evighet...) så ska jag hoppa in i duschen. Därefter lite plugg och i eftermiddag kanske Vicky. Puss på det!

Googlebild. Men det såg nästan ut så i morse. Förutom att jag var ensam. Och inte hade stavar. Och inte sådana fancy träningskläder utan mjukisbyxor,  MCR-tröja och munkjacka. Så gör jag.