30 september 2009

Uppdatering fran Kina

Hejsan!

Nu har jag lyckas fixa internet i Kina! :D Detta ar lycka kan jag saga, jag har inte kunnat kolla nyheter om Idol pa ar och dagar! Haha, na, skamt asido. Vi har det jattebra har och just nu ar vi i Xian. Vi har upplevt och sett saker man bara kunnat dromma om tidgiare, som att kampa sig upp pa kinesiska muren, sta pa himmelska fridens torg och besoka forbjudna staden. Det ar ren och skar magi! Dessutom har vi fatt kanna pa massa saker som jag inte trodde var mojliga. Vi kanner oss lite som kandisar har ska jag saga, kineser kommer fram och vill ta bilder med oss, de smygfotar oss nar de in te tror vi ser och vi far sjukt med uppmarksamhet! Dessutom lurade rektorn i massa kineser pa taget hit att jag var Sveriges storsta kandis, eftersom vi hade med Hant Extra-tidningen jag var med i. Haha, sen stod alla och stirrade och jag blev ditslapad for att visas upp xD HAHA!

Imorgon ska vi till terrakottaarmen och sa har vi lite andra stora saker kvar fram till att vi aker hem pa sondag. En av de konstigaste och roligaste sakerna vi provat pa ar kinesisk shopping. Seriost, att kopa en liten grej tar typ en halvtimme, eftersom de borjar med ett enormt overpris och sen far man pruta sig till typ tio procent av priset. Allt medan de spelar ut varsta scenen om att deras chef kommer doda dem om de saljer det for det priset vi vill eller mer. Sa da provar vi att ga arifran om vi inte far ner priset och da praktiskt taget springer de efter en och bokstavligt talat slapar tillbaka oss for att diskutera vidare. Haha, sjukt slitande! x)

I alla fall, allt ar jattebra med oss, fast vi kommer inte at var kinablogg (jag sa ju till dem att vi skulle ha blogg.se, och inte skrotsidan blogspot.com. Ingen lyssnar pa mig! Morr.) men blogg.se fungerar AWESOME! Och det kostar bara 6 kronor att sitta en timme. Hoppas att folk fortfarande hittar till min blogg, aven om jag inte har varit inne pa ett tag.

Vi har det bra och hoppas allt ar bra med er med. Enda lilla nackdelen ar att min cp-kamera har gatt helt sonder, sa nu kan jag inte ens ta bilder. Snyftus!

Nu ska jag ga, men hor garna av er. Och om ni har info om Idol far ni galet garna maila och beratta! Jag ar nyfiken sa jag spricker!

PUSS PA ER ALLA FRAN MIG I KINA!
Hej hopp!
Jag har inte tid att blogga, näst sista dagen i Sveirge nu - packa, packa! hmm.. Jo, kan ju nämn att jag fick Hänt Extra idag - och där var lilla jag med! :D Precis bredvid en bild på världens bästa Pillan tillsammans med allas vår favorit-Måns :D <3

Min bild såg ut såhär, hinner inte fotografera tidningen tyvärr:


Jag och Style i somras.

Åh, mardröm. Jag vaknade med tårarna rinnandes och en klump i hjärtat i morse. Usch, helt fruktansvärd dröm. Den handlade i stora drag om att världens bästa Robbie var död :'( Han hade typ frusit ihjäl utomhus någonstans när han hittades.. När mamma sen kom in och väckte mig så sa hon lite försynt att det var något hon måste säga. Jag bara skrek ett förtvivlat: NEEEEEEJ!! Mamma såg jätteförvånad ut och sa typ: Ehm, jaha, jag tänkte bara påminna dig om att du har körlektion senare idag...

Jag älskar Robbie Williams, han är en av mina första stora idoler och jag har aldrig fått möjlighet att se honom. Än. Seriöst, det gjorde så ont att veta att han inte fanns så nästa gång han drar ut på turné då SKA jag vara på plats <3

Robbie Williams <3


Någon gång ska jag få se dina gröna ögon på riktigt <3