Något annat - vilka nötter det finns i cybervärlden också. Det här fick jag på Youtube nu.


Någon random människa vid namn Mameychi har kommenterat ALLA Hallelujah-klippen.


Och inte nog med det - det står SAMMA i alla xD WHAT THE FUCK, vilket givande budskap :)


Och sen får jag detta! Vafan x) Jag tror människan lurar mig xD

31 oktober 2009

Bilder från förfesten!

Förresten, ni kanske vill se bilder?
Mina bilder från vår förfest och bussresan till Helsingborg finns både på min bilddagbok och min Facebook, så det är bara att välja:

Bilddagboken
(bilderna + bildtexter)

Facebook
(bilderna + persontaggad)

God morgon, eller eftermiddag kanske jag skulle säga. Usch, ingen bra morgon alls. Mitt huvud gör ont, och det är inte av självförvållade anledningar som de flesta andra skulle må dåligt av.

Igår var jag först hos Alexandra med tjejerna som förfest och spökade ut oss inför Halloweentemat på nattklubben Tempel. Skitkul, haha, och sen stack vi till bussen därHanna försökte bjuda med busschauffören till Tempel x) Hahaha! Väl i Helsingborg gick vi först till donken eftersom inte Hanna ätit någonting knappt, haha, där hädne också diverse roliga incidenter men de är inte riktigt såna jag tar upp här tror jag x)
Sen gick vi till en bar först, och sen Tempel. Där var jättefint och så, men mycket mindre än jag trodde, fett trångt! Inte kul. Men vi dansade och hade kul, fram till tvåtiden när det som itne får hända skedde.

Två killar började bli aggressiva mot varandra, och putta på varandra. Sen slog den ena till den andra och innan jag hann flytta mig smällde det i min panna. Den andra killen var för full för att sikta och träffade mig, som stod på fel plats vid fel tillfälle, med knytnäven i pannan. Och dessutom bar han ring på fingret, så den skar in i pannan och det blev ett varmt hack. Och jag känner blod som kommer ner från pannan. Rusar till toaletterna, och jag ser redan att det blivit helt blått och svullet och blodet rinner ner fårn hålet. tvättar lite och springer chockad ut i baren och får ett glas med is, så jag kant rycka dte mot såret. Usch, det dunkade och värmde där i såret.

Som tur var hade mamma kommit till Helsingborg för att hämta oss då, så vi gick ut och stack ner till knutpunkten där mamma var. Bästa mamma hade filtar och kolsyrat vatten i bilen, så det var skönt. Usch nej, och nu idag ser jag helt misshandlad ut.

Så, därför har jag ont i huvudet av andra anledningar än ni tror. Jävla nötter. Inte ni alltså, men de där killarna.