31 maj 2009

Svikaren Lindis.

Hej!

Nu måste jag tyvärr börja med att göra er besvikna igen - det blir ingen "riktig" blogg ikväll. Förlåt. Men imorgon är det en ny vecka, nya starter, nya mål, nya inlägg. Det lovar jag.
Puss
Hejsan och förlåt!

Jag vet, jag har svikit er enormt denna vecka, och jag är så ledsen :/ 2 ynka inlägg på 5 dagar, det är rätt värdelöst presterat av mig...
Men det finns en enkel förklaring - tiden springer ifrån mig. Det är så mycket jag måste prioritera före datorn just nu, och datorn är lika med bloggen, och då blir den lidande. Men nästa vecka tar vi tag i saken igen, och sätter nya prioriteringsmål - där bloggen kommer att inkluderas! Jag har börjat redan nu, jag har gått upp hyfsat tidigt för att hionna skriva lite och i alla fall ladda upp bilder från de senaste dagarna! Se, vad duktig jag är (A)
Sen ska jag, mamma och lillebror till mormor och hälsa på :P Mormor bor rätt långt härifrån så det blir inte så väldigt ofta att vi är där, tyvärr. Så därför får jag försöka komma in med riktiga inlägg ikväll istället, om jag inte hinner nu.

Men ni ska veta att jag tänker på er hela tiden, och skäms för att jag låter er vandra i ovisshet.
Förlåt.
Jag älskar er.
Lindis