Hejsan!

Idag har Lindis duktiga sida återigen tagit ett språng framåt! Jag vet inte vad som händer med mig, men jag tror att jag börjar bli vuxen! Läskigt. I alla fall, har varit ute och fixat ved i 2,5 timmar. Därefter har jag hängt tvätt, städat rummet och liknande! Jag är till och med imponerad av mig själv nu! :D

Så för att belöna mig själv ska jag tappa upp kokande hett vatten i en hink till mina fötter, ta fram När jag hör din röst (eng. New Moon) och sitta i soffan i med lite Winnerbäck eller kanske till och med Niclas Wahlgren-musik hos mig. Ihhw. Så ni får ursäkta, men det är en aning mer lockande än att sitta här med skärmen som enda sällskap!

Hasta la vista! x)
Puss


Ved, ved, ved :)

28 juni 2009

Webcam är roligt!

Christians cam är fett rolig! xD


Haha, snacka jag är lättroad ibland x) Nu ska jag fixa med mer ved!
Puss

28 juni 2009

I'm buuuuuuurning!

Hej hopp i solens strålar!

Haha, nu har jag precis varit ute med min sönderbrända kropp (japp, det är förbjudet att fråga någonting om min hudfärg för tillfället, och nämner ni ord som polkagris, kylbalsam eller tittar medlidsamt ska jag ge er på moppo!). Jag har varit en så enormt duktig liten flicka idag. Dagen började med att jag följde med mamma och storhandlade. därefter rensade jhag ogräs i trädgårdslandet, med mina nya trädgårdshandskar. Det är väl vuxenpoäng, haha, att g¨och köpa ett par egna trädgårdshandskar? Bara för det har säkert alla läsare redan det.. x)
Efter detta lastade jag in bränne i källaren i typ en timme! Jag är så enormt stolt över mig själv, haha. Duktigare än såhär blir det inte!

Nu i eftermiddag har jag varit nere vid sjön en timme med mamma, lillebror och lillebrors kompis. Helt okej trevligt, men juag badade inte. Mest av hänsyn till de andra på stranden, som skulle slippa se min hud vid detta tillfälle. En synskada mindre de behöver dra på sig, hihi.

Ikväll blir det bara mysig grillkväll med familjen, och jordgubbar med vispgrädde som efterrätt! Nam nam :)
Puss