29 januari 2009

Fullt upp :P

Hej igen :P
Vet inte ritkigt när jag hinner blogga imorgon, först skolan, sen ska jag, Hanna & Annelie presentshoppa, för Hanna Sandin fyller år :D Sen hem till Hanna, fixa sig, hem till Hanna Sandin och sen.. Bahnhof!! :D
så dte blir fullt upp :D
Men vet ni? Jag finns alltid kvar ; Glöm inte det!
Puss :*
God kväll!
Jag är så sjukligt trött efter en lång dag i skidbacken, så jag har inte riktigt tid eller ork att skriva just nu :/ Men ska försöka lite ;)


Isaberg :) Riktiga bilder kommer sen!

Var iväg med lite folk fårn skolan idag och åkte skidor, frivillig friluftsdag kan man säga ;) Och jag har aaaldrig stått på ett par skidor förr. Aldrig.!
Jag fick panik, mådde så dåligt, och skakade som aldrig förr bara av att ställa mgi i en liftkö. Jag kunde för i helvete inte bromsa! Iallafall, Hanna och några till skuille "hjälpa mig". Hmpf. Tog mig på nåt mirakulöst sätt fram till liften, men halkade till när jag tog tag i den, höll på att ramla, men återfick balansen i sista sekund. Puh. Sen kunde jag inte hoppa av orsdentligt. xD Typ började kasa bakåt, det var det läskigaste jag någonsin varit med om!! Helt ärligt :/ Jag har aldrig varit så otroligt rädd i mitt liv,. Inte rädd för att ramla eller något, men jag är rädd för höjder, men den största rädslan var känslan av att inte kunna stanna, att jag kunde meja ner någon, inte få stopp på skidorna, råka ut för någon hemsk olycka eller skada någon annan.
Det slutade med att jag panikgrät där uppe, och tog av skidorna och gick ner. Satt & grät på en bänk i en halvtimme, sne kom Stefan och tröstade mig :P <3 Sen fick jag sällskap av Linn & Ann-Sofie i m,in klass, och Linn den sötnosen bestämde sig för att lära mig. Shit. Hade jag fått Linn som lärare från början hade jag aldrig blviit rädd. Hon var så fantastisk, började totalt med grunder, beskrev allt så jag förstod och kunde utföra det, och lät mig prova en minimini-barnbacke :) Yay! Och... JAG KUNDE KÖRA!!!
Hon hade asmycket tålamod, och till slut körde jag nerför stora barnbacken om ingenting! :D Yay! Detta var total lycka & övervunnen rädsla! :D Jag var så glad!

Sen ikväll har jag varit hos Adde en yttepytteliten stund, sen hade jag utveklingssamtal och sen hem och ägnat mig åt 2 & 1/2 Men (A) Bästa programmet ftw! :D
Såå.. dagens hiss är: Linn Augustsson! En tjej som fick mig att gå från att skidorna gav mig panik, tårar, rädsla, till glädje, stolthet och lycka! Du är grymt bäst!! <3 Tack för allt!
Dagens låt:
Klippet är taget från Allsång på Skansen, 07, och om ni kollar när klockan står på ca 1.43 & även 2.11, så kan ni se några jag känner, med ett stort vitt lakan med röd text där det står "GRABBARNA FRÅN FAGERHULT älskar allsång" xD Sjukt snyggt! Texten syns bäst 2.11 :P

Florence Valentin - Pokerkväll i Vårbygård