Just ja, mina gissningar inför kvällens deltävling...
Här kommer de!

Till final:
Agnes - Love love love
Sarah Dawn Finer - Moving on

Till andra chansen:
Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly
Thorleifs - Sweet kissin´in the moonlight

Det blir intressant att se ikväll, på plats och allt :) Lovar att fota mycket! :D

28 februari 2009

Malmö idag :)

Hejsan!

Idag är dagen, idag, idag ska jag till Malmö och se deltävling 4 i Melodifestvalen! Därför kommer bloggandet utebli ganska så rejält, troligtvis blir det inte mycket bättre under varken söndagen eller måndagn heller, eftersom jag har prov måndag, tisdag plus en miljon arbeten :/ Och jag ber om ursäkt för det.

Igår var jag hos Adde och när jag kom hem kollade jag Så ska det låta med familjen och sen pratade jag med Hanna i telfon i tpy en timme. Så då hände det inteheller så mycket här :/

Jag behöver nog en mindre paus från pressen just nu, jag har rpess så det räcker oh blir över för både tid och skolan, och det sista jag behöver är mer presshärifrån. Även om jag älskar att blogga, så inser nog intefolk hur mycet tid dte egentligen tar.. Komma på vad man ska skriva, skriva, försöka göra dte intressant, fler ainägg per dag. Bara att hitta bilder, fota ch ladda upp tar sin tid! Och för tillfälet har jag inte möjlghet till tt lägga ner den tiden. Jag vill, tro inget annat, men jag kan helt enkelt inte.

Men jag hppas att ni får en trevlig helg! :D
Puss :*

27 februari 2009

GRATTIS BLOGGEN!Grattis till min blogg som fyller 1 år idag! :D Woho! ;)