31 oktober 2008

Cause you make me all I am

Hittade världens sötaste video med bilder på Måns & Ola ;) Därför måste låten som spelas i bakgrunden bli dagens låt, bara så att jag kan lägga ut videon (A) Speciellt bilden på 02.05, kolla ;) Naawe!

Dagens låt:

Ola Svensson - Everything I Am
Iiihw, kom på att jag inte lagt upp mitt klassfoto och porträttfoto här ;) Tänkte om ni ville se? Om inte, blunda NUUUU! xD
Här kommer det:


SP2 - älskade, fina, underbara klass <3
(Hittar ni mig? xD)


Ta-dah! Där vart lilla jag xD


Porträttfotot.. ;)

Överlevde ni? :P

31 oktober 2008

God förmiddag sötisar! :)Hej på er sötisar :)

Eller god förmiddag! :P

Idag ska jag till Hanna, och sen ska vi troligtvis ut med lite andra folk ikväll :) Så jag antar att jag inte kan berätta om dagen förrän imorgon ;) Och imorgon ska jag kanske ut på utflykt i naturen bland djuren med någon (A). tihi :P Ni får veta mer sen, när jag vet mer hur dte blir ;) Tihi, jag känner mig taskig och retas med ledtrådar, men men ;) Man kan inte vara snäll alltid x)

Så jag ska lämna datorn åt lillebror idag, så han blir nöjd xD Som inatt, när jag satt vid datorn, kom han hit 01.15 och krävde att få sitta och spela WoW - igen. då hade han ju bara spelat det 7 timmar (!!) på dagen, stackaren. Klart att han inte hunnit göra allt det oerhört viktiga på spelet, och att han skulle få sitta igen. Jag som bara suttit kanske 2-3 timmar hade ju absolut inget behov av att sitta mer, nej nej, det är ju viktigt att han den lille stackaren får sin vilja fram..
Och nej, jag är inte bitter. Typ xD

Haha, nej nu ska jag gå & klä på mig, kan vara en fördel xD
Puss på nosen!
Lindis