30 november 2008

Dansshowen.

Kan iallfall ge er något positivt, för vill inte att ni ska bli deprimerade. Var på dansshow igår, och filmade när två av mina vänner dansade. Här är klippet:

Det är Sara i mitten, i röd-orange t-shirt, med nåt svart under och halvkorta byxor. Sen Hanna till höger om henne, i gul långärmad töja och en lång,. blond hästsvans <3

30 november 2008

Avsked.

10.34

Hej.
Hade för avsikt om att skriva ett trevligt inlägg om gårdagen, och helgen i stora drag, för i stort sett ahr helgen varit väldigt bra. Men sen hände en grej som jag inte vill prata om, alldeles för privat, som gjorde att jag inte mår så bra för tillfället. Men jag försöker verkligen, försöker verka stark, försöker se allt som vanligt. Det är svårt, men det måste gå. På något sätt måste det gå.

Men jag vet inte om saker någon gång kan bli som de var. I morse vaknad ejag med hopp, om att det var en ny dag, nya beslut, en ny chans att få tillbaka allt som det var. Men när människor inte är beredda att hjälpa mig med det, inte ä'r beredda att låta mig glömma, låta mig bli lycklig igen,. Då sjunker man tillbaka, och de jävla salta dropparna smyger fram ur ögonen igen. Hur man än försöker få bort dem, finns de där.

Och jag förvärrar situationen själv, jag förstör allting. Och jag hatar mig själv, jag vill inte finnas kvar längre. Jag vill inte finnas mer, jag vill inte det. Så om jag inte kommer till skolan imorgon vet ni. Då är jag fri från det här. Fri från allt.