Hejsan :)
Först & främst, gott nytt år till er alla fantastiska läsare!
Hur ska ni fira det nya årets ankomst?


Jag ska till min finaste Andreas, som råkar fylla 18 idag ;) <3 Så dte blir kombinerad nyårs - & födelsedagsfest för honom idag :D Ska dit redan vid 5-tiden med Hanna & hjälpa till med förberedelser eller nåt sånt ;) Skoj skoj :)

Sen är det slut på 2008, tyvärr. 2008 har varit det överlägset bästa året någonsin, trots att det började med katastrof, då jag redan första dagen i januari tvingades bryta vänskapen med de som då var mina nästan enda vänner. Anledningarna till detta är privata men kan säga att det handlade om enorma svek & skit bakom ryggen och massor.
Sen på något magiskt sätt lyckades allt vända sig & bli.. underbart. Jag vågade ta för mig i klassen, vågade sticka ut, vågade skaffa nya vänner. Och som jag överöstes med nya underbara kompisar.
Alla ni, alla som ser mig & som tycker om mig, ni har gjort mig så enormt, otroligt, j-vla lycklig! Tack <3 Med er vågar jag vara den bästa jag bara kan vara :)

Jag har fått se artister / träffa människor som betytt så enormt för mig. Jag har blivit kär, fått uppleva att bli nobbad, men också hur underbart det kan vara om personen känner samma. Jag har blviit utsatt för påhopp över nätet & i riktiga livet. Jag har blivit förföljd. Jag har träffat vänner som jag egentligen bara känt över nätet. Jag har lärt mig att våga & försöka, att ta kontakt är inte så j-vla svårt. Jag har lärt mig att uppskatta att prata i telefon, tack vare Hanna har det blivit en drog för mig x) Jag har varit på Ven, för första gången i mitt lvi! Haha, det är nästan så det krävs en liten applåd x)

Jag har skaffat min digitalkamera, och tagit runt 20 000 bilder med den - hittills xD Jag har gått ut ettan & börjat tvåan, jag har fyllt 17, jag har börjat övningsköra. Jag har gjort så oändligt mcyket som jag bara drömt om egentligen. Jag har börjat uppskatta muntliga redovisningar, jag har klarat betygen med högsta nivå på allt (utom tyska, men det räknas inte xD). Och jag skaffade denna underbara uppfinning - min blogg.

Jag har utvecklats, och äntligen kunnat sluta fråga mig själv om vem jag egentligen är. För nu vet jag. Jag är den som ni format mig till, alla människor jag mött som påverkat mig, som jag låtit påverka mig eller som ajg stött bort. Ni har gjort mgi till denna person, och vet ni? Även om ni gjort hur mycket skit som helst mot mig, så är jag tacksam. På något sätt är jag glad att ni mobbade, trackade & förstörde för mig. För vet ni? Det har kanske lett mig hit. Och det skulle jag aldrig vilja vara utan, hur många tårar jag än fällt, och hur mycket jag än önskat att jag inte fanns. Så är jag här nu. Och det gör 2008 till det bästa året - någonsin.

31 december 2008

Happy New Year!

Dagens låt:

ABBA - Happy New Year

Rätt logiskt? :)